Διπλός Σπιράλ Καταψύκτης

Διπλός Σπιράλ Καταψύκτης

Ο σπειροειδής καταψύκτης χαμηλής τάσης με διπλά τύμπανα που παράγεται από την Square Technology μπορεί να εφαρμοστεί σε μεμονωμένα ταχεία κατάψυξη κρυσταλλικών και μικρών κομματιών τροφίμων, μεγάλου μεγέθους κατεψυγμένα τρόφιμα, όπως τα έτοιμα γεύματα, ολόκληρο κοτόπουλο και ολόκληρα ψάρια. Ο σπειροειδής καταψύκτης διπλού κυλίνδρου τοποθετεί τροφοδοσία και τροφοδοσία σε χαμηλά επίπεδα, καθιστώντας τον βολικό στη λειτουργία και ταιριάζει καλύτερα με τις γραμμές παραγωγής των πελατών.


  • Ο σπειροειδής καταψύκτης είναι εξοπλισμένος με έναν εξατμιστή υγιεινής υψηλής απόδοσης, χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη μέθοδο παροχής υγρού, που καθιστά την απόδοση ανταλλαγής θερμότητας περισσότερο από 20% υψηλότερη από τους παραδοσιακούς καταψύκτες.
  • Ο σπειροειδής καταψύκτης χρησιμοποιεί έναν συμμετρικό και λείο σχεδιασμό κυκλικού αεραγωγού που ενισχύει το αποτέλεσμα της ανταλλαγής θερμότητας.
  • Εξοπλίζουμε με δικτυωτή ζώνη από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας τροφίμων και πλαστική αρθρωτή ζώνη με σπειροειδή καταψύκτη σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις διαφόρων προϊόντων.
  • Ο σπειροειδής καταψύκτης είναι εξοπλισμένος με ένα έξυπνο κεντρικό σύστημα ελέγχου, συσκευή αυτόματης ανίχνευσης και φωτός συναγερμού, που είναι βολικό για τους χρήστες να χειρίζονται και να συντηρούν.
Σύστημα απόψυξης αέρα
Ο ADF φυσά παλμούς πεπιεσμένου αέρα υψηλής ταχύτητας επανειλημμένα πάνω από τα πτερύγια του εξατμιστή ενώ τα προϊόντα συνεχίζουν να τρέχουν στον καταψύκτη. Η εσωτερική θερμοκρασία του καταψύκτη είναι πιο σταθερή λόγω του μικρότερου παγετού στο πτερύγιο. Χάρη στον μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας, η παραγωγή παραγωγής αυξάνεται.
CIP (Καθαρισμός επί τόπου)
Το σύστημα καθαρίζει και απολυμαίνει πλήρως το εσωτερικό του καταψύκτη για να καλύψει τις υγειονομικές απαιτήσεις της παραγωγής ασφάλειας τροφίμων. Ο σχεδιασμός του συστήματός μας είναι προγραμματισμένος με προσαρμοσμένες συνταγές CIP για να ταιριάζει σε διάφορα προϊόντα και ανάγκες.
Προδιαγραφές:
Structure
Structure
Διπλό τύμπανο
Κλουβί διά.
1620 σε 5800mm
Τίτλοι
2 έως 40 βαθμίδες
Περίφραξη
Μονωμένο περίβλημα με τοιχώματα πολυουρεθάνης πάχους 125 mm / 150 mm, εσωτερικός φωτισμός, περίβλημα από ανοξείδωτο δέρμα πλήρως συγκολλημένο προαιρετικό.
Ημιώροφος
Προαιρετικός
Ζώνη
Ζώνη
Αρθρωτό πλαστικό ιμάντα πλέγματος SS ποιότητας τροφίμων
Πλάτος
520 στο 1372 mm
Μήκος τροφοδοσίας
500 έως 4000 mm
Μήκος τροφοδοσίας
500 έως 4000 mm
Ηλεκτρικά χαρακτηριστικά
τροφοδοτικό
Τάση τοπικής χώρας
Περίβλημα πίνακα ελέγχου
Πίνακας ελέγχου από ανοξείδωτο χάλυβα
Έλεγχος
Έλεγχος PLC, οθόνη αφής, αισθητήρες ασφαλείας
Δεδομένα Refύξης
Ψυκτικός
Freon, Αμμωνία, CO2
Σπείρα
Σωλήνες από ανοξείδωτο ατσάλι, πτερύγιο αλουμινίου, μεταβλητά γήπεδα πτερυγίων, ανεμιστήρες μακρινής ρίψης
Θερμοκρασία εξάτμισης
-40 ℃ έως -45
Χρόνος παραμονής
Ρυθμιζόμενο από 4 έως 200 mm
Υδατικά προϊόντα
Προϊόντα πουλερικών
Προϊόντα ζαχαροπλαστικής
Προϊόντα αρτοποιίας
Προετοιμασμένα γεύματα
Βολικά / Συντηρημένα Προϊόντα
Προϊόντα Παγωτού
Προϊόντα φρούτων και λαχανικών

Ελάτε σε επαφή