Μονός Σπιράλ Καταψύκτης

Μονός Σπιράλ Καταψύκτης

Ο σπειροειδής καταψύκτης χαμηλής τάσης με ένα τύμπανο που παράγεται από την Square Technology μπορεί να εφαρμοστεί σε μεμονωμένα ταχεία κατάψυξη κοκκοποιημένων και μικρών κομματιών τροφίμων. 

Ωστόσο, οι συσκευές κατάψυξης μεγάλης κλίμακας των οποίων ισχύουν επίσης για μεμονωμένα κατεψυγμένα τρόφιμα μεγάλου μεγέθους, όπως τα έτοιμα γεύματα, ολόκληρα κοτόπουλα, ολόκληρα ψάρια και ούτω καθεξής. Το ύψος της θέσης τροφοδοσίας και εξόδου είναι ρυθμιζόμενο στον σπειροειδή καταψύκτη χαμηλής τάσης για να ταιριάζει με τις γραμμές παραγωγής των πελατών πριν και μετά, και μπορεί επίσης να παραδοθεί με ταιριαστούς μεταφορείς.


  • Ο σπειροειδής καταψύκτης είναι εξοπλισμένος με έναν εξατμιστή υγιεινής υψηλής απόδοσης, χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη μέθοδο παροχής υγρού, που καθιστά την απόδοση ανταλλαγής θερμότητας περισσότερο από 20% υψηλότερη από τους παραδοσιακούς καταψύκτες.
  • Ο σπειροειδής καταψύκτης χρησιμοποιεί έναν συμμετρικό και λείο σχεδιασμό κυκλικού αεραγωγού που ενισχύει το αποτέλεσμα της ανταλλαγής θερμότητας.
  • Εξοπλίζουμε με δικτυωτή ζώνη από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας τροφίμων και πλαστική αρθρωτή ζώνη με σπειροειδή καταψύκτη σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις διαφόρων προϊόντων.
  • Ο σπειροειδής καταψύκτης είναι εξοπλισμένος με ένα έξυπνο κεντρικό σύστημα ελέγχου, συσκευή αυτόματης ανίχνευσης και φωτός συναγερμού, που είναι βολικό για τους χρήστες να χειρίζονται και να συντηρούν.
Αποτελεσματικός εξατμιστής
Ο σχεδιασμός προσομοιώθηκε με ευρωπαϊκό επαγγελματικό λογισμικό εναλλάκτη θερμότητας. Όλοι οι σωλήνες διαστέλλονται υδραυλικά παρά μηχανικά. Πιο ομοιόμορφη διαστολή και πιο σφιχτή εφαρμογή μεταξύ του σωλήνα και των πτερυγίων. Βελτιωμένη απόδοση εναλλαγής θερμότητας. Μεταβλητό βήμα πτερυγίων που χρησιμοποιείται για την καθυστέρηση του σχηματισμού παγετού στην επιφάνεια των πτερυγίων. Μεγαλύτερο διάστημα παγώματος. Εύκολη πρόσβαση και καθαρισμός Υλικό σωλήνα: Ανοξείδωτο ατσάλι, Υλικό πτερυγίων αλουμινίου: Αλουμίνιο
Ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων
Κατά το σχεδιασμό ενός σπειροειδούς καταψύκτη, πραγματοποιείται δομική ανάλυση για να διασφαλιστεί η δομική του ακεραιότητα κατά τη λειτουργία.
Προδιαγραφές:
Structure
Structure
Μονό τύμπανο
Κλουβί διά.
1620 σε 5800mm
Τίτλοι
2 έως 40 βαθμίδες
Περίφραξη
Μονωμένο περίβλημα με τοιχώματα πολυουρεθάνης πάχους 125 mm / 150 mm, εσωτερικός φωτισμός, περίβλημα από ανοξείδωτο δέρμα πλήρως συγκολλημένο προαιρετικό.
Ημιώροφος
Προαιρετικός
Ζώνη
Ζώνη
Αρθρωτό πλαστικό ιμάντα πλέγματος SS ποιότητας τροφίμων
Πλάτος
520 στο 1372 mm
Μήκος τροφοδοσίας
500 έως 4000 mm
Μήκος τροφοδοσίας
500 έως 4000 mm
Ηλεκτρικά χαρακτηριστικά
τροφοδοτικό
Τάση τοπικής χώρας
Περίβλημα πίνακα ελέγχου
Πίνακας ελέγχου από ανοξείδωτο χάλυβα
Έλεγχος
Έλεγχος PLC, οθόνη αφής, αισθητήρες ασφαλείας
Δεδομένα Refύξης
Ψυκτικός
Freon, Αμμωνία, CO2
Σπείρα
Σωλήνες από ανοξείδωτο ατσάλι, πτερύγιο αλουμινίου, μεταβλητά γήπεδα πτερυγίων, ανεμιστήρες μακρινής ρίψης
Θερμοκρασία εξάτμισης
-40 ℃ έως -45
Χρόνος παραμονής
Ρυθμιζόμενο από 4 έως 200 mm
Υδατικά προϊόντα
Προϊόντα πουλερικών
Προϊόντα ζαχαροπλαστικής
Προϊόντα αρτοποιίας
Προετοιμασμένα γεύματα
Βολικά / Συντηρημένα Προϊόντα
Προϊόντα Παγωτού
Προϊόντα φρούτων και λαχανικών

Ελάτε σε επαφή