Ψυγείο πλάκας

Ψυγείο πλάκας

Οι καταψύκτες πλάκας χρησιμοποιούνται συνήθως για την κατάψυξη προϊόντων σε σχήμα τούβλου σε καλούπι ή κουτί. Στους καταψύκτες πλάκας, το ψυκτικό μέσο αφήνεται να κυκλοφορεί μέσα σε λεπτά κανάλια εντός των πλακών. Τα συσκευασμένα προϊόντα πιέζονται καλά μεταξύ των πλακών. Μπορούν να επιτευχθούν υψηλοί ρυθμοί μεταφοράς θερμότητας μεταξύ του συσκευασμένου προϊόντος και των πλακών εξάτμισης. Είμαστε περήφανοι που είμαστε ο συντάκτης του Εθνικού Προτύπου της Κίνας για τον Καταψύκτη Πλατών (GB /T22734-2008).


  • Κατασκευασμένο από θαλασσινό νερό, ανθεκτικό αλουμίνιο, ποιότητας τροφίμων. Η τετράγωνη πλάκα αλουμινίου πάχους 25 mm προσφέρει υψηλή αντοχή, υψηλή αντοχή στη διάβρωση και θερμική αγωγιμότητα. Η πλάκα είναι αυτόματα συγκολλημένη και έχει ελάχιστη παραμόρφωση.
  • Το περίβλημα είναι μονωμένο με ένα κομμάτι αφρού πολυουρεθάνης για να εξασφαλίσει στιβαρή δομή και να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες από το κρύο εξαλείφοντας τις αρθρώσεις. Το περίβλημα της πλάκας κατάψυξης είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Μπορεί να διατηρήσει το σκληρό θαλάσσιο περιβάλλον.

Θαλασσινά
Κινέζικη ζαχαροπλαστική
Φρούτα και λαχανικά
Έτοιμο γεύμα
Προϊόντα πουλερικών
Βολικά / Συντηρημένα Προϊόντα

Ελάτε σε επαφή