Καταψύκτης Σήραγγας Πρόσκρουσης

Καταψύκτης Σήραγγας Πρόσκρουσης

Ο καταψύκτης πρόσκρουσης χρησιμοποιεί πίδακες αέρα υψηλής ταχύτητας που κατευθύνουν τη δύναμή τους στο πάνω και το κάτω μέρος ενός προϊόντος τροφίμων για να αφαιρέσουν τον αέρα ή το θερμικό φράγμα, που περιβάλλει την επιφάνεια του προϊόντος. 

Μόλις αφαιρεθεί αυτό το φράγμα ή το στρώμα θερμότητας, επιτρέπει την ταχύτερη κατάψυξη του προϊόντος. Αυτή η λειτουργία βοηθά στη σημαντική μείωση των χρόνων επεξεργασίας, παρέχοντας χρόνους κατάψυξης παρόμοιους με αυτούς που παρέχονται από τον κρυογονικό εξοπλισμό. Επιπλέον, τα λειτουργικά κόστη είναι παρόμοια με αυτά του παραδοσιακού μηχανολογικού εξοπλισμού.


  • Οι ταχύτεροι χρόνοι κατάψυξης έχουν ως αποτέλεσμα μικρότερους κρυστάλλους πάγου, που σημαίνει λιγότερη κυτταρική βλάβη στα τρόφιμα. Τα προϊόντα είναι πιο ζουμερά, έχουν καλύτερη υφή και παρουσιάζουν λιγότερη απώλεια σταγόνων όταν αποψύχονται.
  • Σκληρώστε την επιφάνεια του φαγητού γρήγορα και κλειδώστε την εσωτερική υγρασία, ελαχιστοποιώντας έτσι την απώλεια αφυδάτωσης.
  • Ο σύντομος χρόνος κατάψυξης όχι μόνο διατηρεί τη φρεσκάδα και τη θρεπτική αξία των τροφίμων, αλλά παρέχει επίσης καλή απόδοση κατάψυξης.
  • Εξοικονόμηση ενέργειας και μικρό αποτύπωμα.
Ανεμιστήρες
Φυγοκεντρικός ανεμιστήρας υψηλής απόδοσης, που καλύπτει τις ανάγκες μεγάλου όγκου αέρα και υψηλής ταχύτητας αέρα. Η δομή των ανεμιστήρων καθαρίζεται και συντηρείται εύκολα. Ο πλήρως σφραγισμένος κινητήρας λειτουργεί ομαλά και διαρκεί πολύ.
Αποτελεσματικός εξατμιστής
Ο σχεδιασμός προσομοιώθηκε με ευρωπαϊκό επαγγελματικό λογισμικό εναλλάκτη θερμότητας. Όλοι οι σωλήνες διαστέλλονται υδραυλικά παρά μηχανικά. Πιο ομοιόμορφη διαστολή και πιο σφιχτή εφαρμογή μεταξύ του σωλήνα και των πτερυγίων. Βελτιωμένη απόδοση εναλλαγής θερμότητας. Μεταβλητό βήμα πτερυγίων που χρησιμοποιείται για την καθυστέρηση του σχηματισμού παγετού στην επιφάνεια των πτερυγίων. Μεγαλύτερο διάστημα παγώματος. Εύκολη πρόσβαση και καθαρισμός Υλικό πτερυγίων: Αλουμίνιο, κράμα αλουμινίου-μαγνήσιου
Σχεδιασμός Υγιεινής
Υγιεινή σχεδίαση, όλα τα δομικά μέρη από ανοξείδωτο χάλυβα, πλήρως συγκολλημένα, πλήρως συμβατά με τις πρακτικές υγιεινής επεξεργασίας τροφίμων.
Σύστημα απόψυξης αέρα
Αφαιρέστε τον πάγο από την επιφάνεια του πτερυγίου του εξατμιστή εγκαίρως κατά τη λειτουργία του καταψύκτη. Εξασφαλίστε μακρά και συνεχή λειτουργία του καταψύκτη, μειώστε το πάγωμα του εξατμιστή και βελτιώστε την παραγωγικότητα.
Προδιαγραφές:
Structure
Structure
Μονή ζώνη/ Δίδυμη ζώνη
Εύρος πλάτους ζώνης
1200mm-1500mm
Εύρος μήκους περιβλήματος
Τύπος ζώνης: 11.7m-22.36m, μπορεί να προσαρμοστεί
Περίφραξη
Μονωμένο περίβλημα με τοιχώματα πολυουρεθάνης πάχους 100 mm, εσωτερικό φωτισμό και δέρμα από ανοξείδωτο χάλυβα. Πλήρως συγκολλημένο περίβλημα προαιρετικό.
Ζώνη
Τύπος ζώνης
Μασίφ ζώνη SS ποιότητας τροφίμων
Μήκος τροφοδοσίας
2200 έως 5000 mm, μπορεί να προσαρμοστεί
Μήκος τροφοδοσίας
1200mm, μπορεί να προσαρμοστεί
Ηλεκτρικά χαρακτηριστικά
τροφοδοτικό
Τάση τοπικής χώρας
Περίβλημα πίνακα ελέγχου
Πίνακας ελέγχου από ανοξείδωτο χάλυβα
Έλεγχος
Έλεγχος PLC, οθόνη αφής, αισθητήρες ασφαλείας
Δεδομένα Refύξης
Ψυκτικός
Freon, Αμμωνία, CO2
Σπείρα
Σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα/αλουμίνιο, ανεμιστήρες τροφοδοσίας αλουμινίου
Θερμοκρασία εξάτμισης
-45 ℃
Χρόνος παραμονής
Τύπος ζώνης: 3-60 λεπτά ρυθμιζόμενο
Θαλασσινά
Κινέζικη ζαχαροπλαστική
Φρούτα και λαχανικά
Έτοιμο γεύμα

Ελάτε σε επαφή