Καταψύκτης με ρευστό κρεβάτι

Καταψύκτης με ρευστό κρεβάτι

Καταψύκτες ρευστοποιημένου τούνελ χρησιμοποιούνται για την κατάψυξη μικρών κομματιών φαγητού, τα οποία μπορεί να κυμαίνονται από λαχανικά, φρούτα και μούρα σε φέτες ή σε κύβους μέχρι κρέας, πουλερικά, θαλασσινά όπως μικρά ψάρια ή γαρίδες και μικρά γαλακτοκομικά προϊόντα ή μαγειρεμένα προϊόντα.

Ο καταψύκτης είναι εξοπλισμένος με έναν εξαιρετικά αποδοτικό και υγιεινό εξατμιστή, χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη μέθοδο παροχής υγρού, με εναλλαγή θερμότητας 20% υψηλότερη από τις παραδοσιακές μεθόδους. Έχουμε δύο τύπους: ημι-ρευστοποιημένο και πλήρως ρευστοποιημένο, το οποίο ανταποκρίνεται σε διαφορετικές εφαρμογές κατάψυξης προϊόντων.


  • Ο καταψύκτης ρευστοποιημένου κρεβατιού χρησιμοποιείται ένας δικτυωτός ιμάντας από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας τροφίμων, ο οποίος καθαρίζεται εύκολα και είναι ανθεκτικός στη διάβρωση.
  • Είναι εξοπλισμένο με φυγόκεντρο ανεμιστήρα από ανοξείδωτο ατσάλι για εξαιρετική απόδοση ψύξης.
  • Είναι εξοπλισμένο με μια διάταξη πρόσκρουσης για μεταφορικό ιμάντα για να εξασφαλίσει μία μόνο αποτελεσματικότητα κατάψυξης των κατεψυγμένων προϊόντων.
  • Ο υγροποιημένος καταψύκτης σήραγγας χρησιμοποιεί εισαγόμενη γραμμή παραγωγής πάνελ με μόνωση ψυχρής αποθήκευσης για παραγωγή πάνελ, η οποία είναι ενεργειακά αποδοτική και υψηλής ποιότητας.
  • Ο εξοπλισμός ψύξης είναι εξοπλισμένος με ένα έξυπνο κεντρικό σύστημα ελέγχου, συσκευή αυτόματης ανίχνευσης και προειδοποιητικά φώτα, το οποίο είναι εύκολο για τους χρήστες να λειτουργούν και να διατηρούν.
Αποτελεσματικός φυγοκεντρικός ανεμιστήρας
Επιλέγουμε από μια ποικιλία ανεμιστήρων υψηλής απόδοσης για να ταιριάζουν σε διαφορετικά σενάρια.
Συσκευή δόνησης
Μια ποικιλία βοηθητικών συσκευών για διαφορετικά προϊόντα για τη βελτίωση της ποιότητας κατάψυξης, τη διατήρηση του προϊόντος ξεχωριστά και την αύξηση της ικανότητας κατάψυξης.
Σύστημα αυτόματου καθαρισμού CIP
Διαφορετικοί τρόποι καθαρισμού είναι προαιρετικοί. Καθαρίστε και απολυμάνετε το εσωτερικό του μηχανήματος ταχείας κατάψυξης από όλες τις απόψεις για να ανταποκριθείτε στις υγειονομικές απαιτήσεις της παραγωγής ασφάλειας τροφίμων.
Πλήρως συγκολλημένο δάπεδο
Ο σχεδιασμός ανοιχτής δομής καθιστά εύκολο τον καθαρισμό. Το πλήρως συγκολλημένο περίβλημα διατίθεται προαιρετικά.
Προϊόντα φρούτων και λαχανικών
Προϊόντα αρτοποιίας
Κρέας
Έτοιμο γεύμα

Ελάτε σε επαφή