Πλατεία Εισαγωγή.
Square Technology Group Co. Ltd (πρώην Nantong Square Freezing & Heating Mechanical Equipment Co. Ltd.) είναι εισηγμένη εταιρεία στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης. Η εταιρεία ήταν κατασκευάζει συστήματα κατάψυξης για περισσότερα από 30 χρόνια και είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής βιομηχανικών καταψυκτών στην Κίνα.
Η Square Technology Group Co., Ltd. (εφεξής καλούμενη πλατεία Nantong) ιδρύθηκε από τον κ. Huang Jie το 1986. Είναι κορυφαίος κατασκευαστής εγχώριων εξοπλισμού ψυκτικής αλυσίδας με ολοκληρωμένα πλεονεκτήματα.
Πελάτες :Εξυπηρετούμε ένα ευρύ φάσμα διεθνών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων Tyson, Cargill, Uniliver, OSI, CPF, BIMBO κ.λπ.
Κύρια προϊόντα :Τα προϊόντα μας με καυτές πωλήσεις περιλαμβάνουν καταψύκτες IQF, σύστημα ψύξης, πάνελ PIR/PU και ψύκτες μονάδων.
Δυνατότητα παραγωγής :Το εργοστάσιό μας καλύπτει μια έκταση 640 εκταρίων (6400,000 τετραγωνικών μέτρων) και η εταιρεία μας έχει προσλάβει 1500+ υπαλλήλους μέχρι στιγμής. Υιοθετούμε επίσης την καθετοποιημένη δομή κατασκευής για αυστηρό έλεγχο ποιότητας.
Ε & Α : Διαθέτουμε πιστοποιήσεις CE, ASME, PED, U2, CSA, CRN και 300+ πατέντες, καθώς και 350+ μηχανικούς.
Υπηρεσία : Δημιουργήσαμε το παγκόσμιο δίκτυο υπηρεσιών με 200+ τεχνικούς σέρβις.
αγορά:Έχουμε εξυπηρετήσει 3000+ πελάτες και έχουμε δημιουργήσει με επιτυχία 5000+ εγκαταστάσεις.
Κάθετα Ολοκληρωμένη Βιομηχανία
Η Square Technology είναι ο μόνος κατασκευαστής IQF που κατασκευάζει τα περισσότερα βασικά εξαρτήματα στο σπίτι, όπως εξατμιστή, πάνελ PIR, ιμάντα, δομή, δοχεία πίεσης κ.λπ. Αυτό το μοντέλο επιτρέπει στην εταιρεία να είναι πιο αποτελεσματική σε ...
Καινοτομία
Γρήγορη κατάψυξη: Το μοτίβο ροής αέρα έχει βελτιστοποιηθεί για να συντομεύσει το χρόνο κατάψυξης, να ελαχιστοποιήσει την αφυδάτωση των τροφίμων και την καλύτερη μεταφορά θερμότητας. Χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας: Η Square Tech συνεχίζει να διαπερνά την παραδοσιακή αλυσίδα ψύξης ...
Ορόσημα
Το 2014, αναπτύχθηκε ο πρώτος καταψύκτης χαρτοκιβωτίων. Η ημερήσια ικανότητα κατάψυξης για το κρέας μπορεί να φτάσει τους 500 τόνους/ημέρα. Το 2016, IPO στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης. Το 2017, παραδόθηκε συνολική λύση ψύξης, στεγανοποίησης, κατάψυξης και χειρισμού αρτοποιείων σε πολυεθνικά αρτοποιεία, συμπεριλαμβανομένων των Bimbo, Bama, Dr Oetker